Egoist,javisst!- krönika

Jag ska bli egoist!


Jag har under allt för lång tid gjort saker jag egentligen inte vill, jag är en typiskt svensk, jag är snäll. Får kalla kårar av att såra någon genom att säga att jag inte vill, har tid eller orkar.


 Jag tar emot saker även om jag tycker att de är fel. Ler och låtsas som om jag varken har öron eller ögon som kan vittna. Det är slut på det nu.


Jag ska försöka att aldrig mer göra något som jag inte själv verkligen vill! Jag ska inte heller bete mig på ett sätt jag inte vill. Visst förstår jag att ibland måste man göra saker man inte vill, men jag menar förstås valfria saker. Egoism anses alltid som någonting dåligt, vilket jag inte alls förstår, egoism är ett tecken på att man uppskattar och trivs med sig själv, det är ju trots allt "Jag" som person som går först. Man får vara egoist, man får nöja sig med sig själv som sällskap, man måste inte tänka på alla andra jämt och ständigt och man behöver inte vara social jämt för att vara en god människa. Men för den delen ska ingen bli överkörd, man behöver inte gå till överdrift, egoismen ska växa varsamt.


 Jag är på väg i rätt riktning. Jag har sagt ifrån.

Min vilja ska aldrig mer misshandlas, välkommen sköna egoism!Frida Söderberg

Kommentarer
Postat av: Astronauten

Hej! Jag undrar om du skulle kunna tänka dig att ägna en minut åt att vara supersnäll mot mig och RÖSTA på mig och LÄNKA till mig i den här fototävlingenhttp://microsites.nokia.se/6220/index.php?thanks=1#/grid/1/-1/votes/5185986Vore hur snällt som helst och det skulle göra mig jätteglad! :DPS. Du kan även vinna en mobiltelefon när du röstar :)

2008-09-23 @ 09:20:47
URL: http://astronautenochfrank.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0